Scală pentru scaune cu rotile

Ningbo Weasion este un producător profesionist pentru scaune cu rotile. Compania noastră este situată în Ningbo, provincia Zhejiang, lângă portul Ningbo, cu avantaje geografice unice și transport convenabil. Produsele noastre includ în prezent celule de încărcare, afișaj de cântărire, diverse cântare și accesorii de cântărire.

Suntem în acest domeniu de mai bine de 10 ani, cu un grup de echipă experimentată, calificată în proiectare și prelucrare, compania are în prezent o varietate de echipamente de procesare, testare cu zeci, capabile de o calitate eficientă și de înaltă calitate pentru a finaliza comenzile clienților.

Scara pentru scaune cu rotile are un ecran LED sau LCD luminos pentru a face ecranul intuitiv și clar. Este echipat cu o funcție de imprimare ca standard. Este echipat cu o interfață standard RS232 pentru conectarea la un computer. Scara noastră pentru scaune cu rotile are, de asemenea, propria sa funcție de înclinare în sus și în jos. Cotierele de pe ambele părți pot fi ridicate în puncte fixe, respectiv, permițând pacienților să intre și să iasă. Mânerul de împingere intim și 4 roți de 3 "pot muta scaunul cu rotile la locul respectiv. lin și silențios. Structura corpului cântarului și a roților fixe din spate asigură stabilitatea și stabilitatea cântăririi pacientului. Este potrivită pentru șezut și cântărirea persoanelor în vârstă, a copiilor, slabe și incapabile să miște pacienții.

Compania noastră are certificare ISO de calitate, de asemenea, va face certificarea CE și OIML în viitorul apropiat, Cântarele noastre pentru scaune cu rotile sunt vândute în multe regiuni și țări din întreaga lume, inclusiv Asia de Sud-Est, Vietnam, Myanmar, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Iran Turcia, Arabia Saudită în Orientul Mijlociu, Rusia europeană, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Spania, Africa de Sud, Algeria, Egipt în Africa, Statele Unite, Canada în America de Nord, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Mexic și așa mai departe in America de Sud.
Cumpărați {cuvânt cheie} care poate fi personalizat de la Weasion, care este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Produsele noastre nu numai că au trecut certificarea CE și OIML, dar oferă și liste de prețuri și cotații. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Produsele noastre avansate sunt elegante și elegante în design. De asemenea, oferim servicii bune, cum ar fi o garanție de un an. Mai important, produsul nostru este durabil și ușor de întreținut. Și sprijinim și vrac. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi cele mai noi vânzări și Scală pentru scaune cu rotile de înaltă calitate fabricate în China. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și din străinătate pentru a ne vizita fabrica și a coopera cu noi, sper că putem obține dublu câștig.