Scala U

Ningbo Weasion este un producător profesionist la scară U. Compania noastră este situată în Ningbo, provincia Zhejiang, lângă portul Ningbo, cu avantaje geografice unice și transport convenabil. Produsele noastre includ în prezent celule de încărcare, afișaj de cântărire, diverse cântare și accesorii de cântărire.

Suntem în acest domeniu de mai bine de 10 ani, cu un grup de echipă experimentată, calificată în proiectare și prelucrare, compania are în prezent o varietate de echipamente de procesare, testare cu zeci, capabile de o calitate eficientă și de înaltă calitate pentru a finaliza comenzile clienților.

Scală U cu platformă de cântărire din oțel din structură dublă sau adăugați picioare de reglare la cele patru colțuri ale cadrului exterior de tip PD, cutie de joncțiune încorporată, cântare frumoasă și generoasă, în formă de U, adoptă o sudură specială în grup de oțel, rezistență ridicată a corpului cântarului și precizie pe deplin garantată, suprafața este tratată prin sablare și lac de copt, care are o rezistență puternică la coroziune. Cu ușurință, cu role mici portabile și mobile, ușor de mișcat, poate fi pusă pe partea laterală atunci când nu se află în utilizare, structură monostrat, strat dublu, sol în formă de U adoptă panou integral, sudare Seiko, utilizare pe termen lung, suprafața este tratată prin sablare și lac de copt, care are o rezistență puternică la coroziune, atunci când nu este utilizat, îl poate pune deoparte fără a ocupa spațiu.

compania noastră are certificare ISO de calitate, de asemenea, va face certificarea CE și OIML în viitorul apropiat, Cântarele noastre U sunt vândute în multe regiuni și țări din întreaga lume, inclusiv Asia de sud-est, Vietnam, Myanmar, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Iran Turcia, Arabia Saudită în Orientul Mijlociu, Rusia europeană, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Spania, Africa de Sud, Algeria, Egipt în Africa, Statele Unite, Canada în America de Nord, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Mexic și așa mai departe in America de Sud.
Cumpărați {cuvânt cheie} care poate fi personalizat de la Weasion, care este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Produsele noastre nu numai că au trecut certificarea CE și OIML, dar oferă și liste de prețuri și cotații. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Produsele noastre avansate sunt elegante și elegante în design. De asemenea, oferim servicii bune, cum ar fi o garanție de un an. Mai important, produsul nostru este durabil și ușor de întreținut. Și sprijinim și vrac. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi cele mai noi vânzări și Scala U de înaltă calitate fabricate în China. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și din străinătate pentru a ne vizita fabrica și a coopera cu noi, sper că putem obține dublu câștig.