Scală platformă

Ningbo Weasion este un producător profesionist la scară de platformă. Compania noastră este situată în Ningbo, provincia Zhejiang, lângă portul Ningbo, cu avantaje geografice unice și transport convenabil. Produsele noastre includ în prezent celule de încărcare, afișaj de cântărire, diverse cântare și accesorii de cântărire.

Suntem în acest domeniu de mai bine de 10 ani, cu un grup de echipă experimentată, calificată în proiectare și prelucrare, compania are în prezent o varietate de echipamente de procesare, testare cu zeci, capabile de o calitate eficientă și de înaltă calitate pentru a finaliza comenzile clienților.

Scală de platformă cu afișaj LED luminos, pentru a asigura utilizarea mediului întunecat, AC și DC cu dublă utilizare, integrate pentru a satisface clienții, baterii fără plumb fără întreținere, reduceți costurile de utilizare, cipuri importate, funcție de somn flexibilă și schimbătoare economisiți energie peste tot pentru dvs., interfață simplă de operare umanizată, ușor de utilizat ca un telefon mobil. Cântarul platformei este o cântare electronică mică, ușor de mutat și la scară mică. Există trei tipuri de numărare, cântărire și stabilire a prețurilor; este potrivit pentru intrarea și ieșirea materialelor din depozit și poate fi utilizat și pentru inspecția produsului pe linia de producție.

Compania noastră are certificare ISO de calitate, de asemenea, va face certificarea CE și OIML în viitorul apropiat, Balanțele platformei noastre sunt vândute în multe regiuni și țări din întreaga lume, inclusiv Asia de sud-est, Vietnam, Myanmar, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Iran Turcia, Arabia Saudită în Orientul Mijlociu, Rusia europeană, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Spania, Africa de Sud, Algeria, Egipt în Africa, Statele Unite, Canada în America de Nord, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Mexic și așa mai departe in America de Sud.

Cumpărați {cuvânt cheie} care poate fi personalizat de la Weasion, care este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Produsele noastre nu numai că au trecut certificarea CE și OIML, dar oferă și liste de prețuri și cotații. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Produsele noastre avansate sunt elegante și elegante în design. De asemenea, oferim servicii bune, cum ar fi o garanție de un an. Mai important, produsul nostru este durabil și ușor de întreținut. Și sprijinim și vrac. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi cele mai noi vânzări și Scală platformă de înaltă calitate fabricate în China. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și din străinătate pentru a ne vizita fabrica și a coopera cu noi, sper că putem obține dublu câștig.