Cântar de podea

Ningbo Weasion este un producător profesionist la scară de podea. Compania noastră este situată în Ningbo, provincia Zhejiang, lângă portul Ningbo, cu avantaje geografice unice și transport convenabil. Produsele noastre includ în prezent celule de încărcare, afișaj de cântărire, diverse cântare și accesorii de cântărire.

Suntem în acest domeniu de mai bine de 10 ani, cu un grup de echipă experimentată, calificată în proiectare și prelucrare, compania are în prezent o varietate de echipamente de procesare, testare cu zeci, capabile de o calitate eficientă și de înaltă calitate pentru a finaliza comenzile clienților.

Scara de podea adoptă întregul model de oțel, sigiliul de sudură, aspectul este curat și concis, precizia cuprinzătoare a senzorului este ridicată, interschimbabilitatea este bună, stabilitatea pe termen lung este bună, oțelul aliaj de înaltă calitate, oțelul inoxidabil, suprafața este nichel placat, instrumentul are funcția manuală automată de corectare a diferenței de unghi. Scara podelei este ușor de utilizat, măsurare precisă, viteză de reacție sensibilă, ușor de deplasat, fără fundație. Corpul cântarului are o performanță bună de resetare automată, care este mai sigură pentru protecția senzorului. Patru picioare reglabile pe înălțime, potrivite pentru cântărirea la sol. Funcție automată de urmărire zero, memorie de înaltă precizie, cântărire stabilă, circuit integrat de economisire a energiei, buton tactil impermeabil, contorizare automată în modul de economisire a energiei mai mult de 3 secunde, baterie încorporată, reîncărcabilă, bateria poate fi utilizată timp de aproximativ 36 de ore după încărcarea completă.

Compania noastră are certificare ISO de calitate, de asemenea, va face certificarea CE și OIML în viitorul apropiat, Cântarele noastre de podea sunt vândute în multe regiuni și țări din întreaga lume, inclusiv Asia de sud-est, Vietnam, Myanmar, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Iran Turcia, Arabia Saudită în Orientul Mijlociu, Rusia europeană, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Spania, Africa de Sud, Algeria, Egipt în Africa, Statele Unite, Canada în America de Nord, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Mexic și așa mai departe in America de Sud.
Cumpărați {cuvânt cheie} care poate fi personalizat de la Weasion, care este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Produsele noastre nu numai că au trecut certificarea CE și OIML, dar oferă și liste de prețuri și cotații. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Produsele noastre avansate sunt elegante și elegante în design. De asemenea, oferim servicii bune, cum ar fi o garanție de un an. Mai important, produsul nostru este durabil și ușor de întreținut. Și sprijinim și vrac. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi cele mai noi vânzări și Cântar de podea de înaltă calitate fabricate în China. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și din străinătate pentru a ne vizita fabrica și a coopera cu noi, sper că putem obține dublu câștig.