Scara Macaralei

Ningbo Weasion este un producător profesionist de scări de macarale. Compania noastră este situată în Ningbo, provincia Zhejiang, lângă portul Ningbo, cu avantaje geografice unice și transport convenabil. Produsele noastre includ în prezent celule de încărcare, afișaj de cântărire, diverse cântare și accesorii de cântărire.

Suntem în acest domeniu de mai bine de 10 ani, cu un grup de echipă experimentată, calificată în proiectare și prelucrare, compania are în prezent o varietate de echipamente de procesare, testare cu zeci, capabile de o calitate eficientă și de înaltă calitate pentru a finaliza comenzile clienților.

Cântarul pentru macara, numit și cârlig cu cârlig, este un instrument de cântărire care face ca un obiect să fie în stare suspendată pentru a-i măsura greutatea. Se compune dintr-un mecanism mecanic portant, celulă de încărcare, placă de conversie A / D, sursă de alimentare, dispozitiv de transmisie și recepție fără fir și instrument de afișare a cântăririi. Crane Scale este ușor de integrat cu sistemul de control al macaralei, reducând setările posturilor, verificarea convenabilă a măsurătorilor, corectarea simplă a erorilor, funcții multiple, precizie ridicată, anti-trișare puternică și costuri reduse de întreținere.

Compania noastră are certificare ISO de calitate, de asemenea, va face certificarea CE și OIML în viitorul apropiat. Turcia, Arabia Saudită în Orientul Mijlociu, Rusia europeană, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Spania, Africa de Sud, Algeria, Egipt în Africa, Statele Unite, Canada în America de Nord, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Mexic și așa mai departe in America de Sud.

Cumpărați {cuvânt cheie} care poate fi personalizat de la Weasion, care este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Produsele noastre nu numai că au trecut certificarea CE și OIML, dar oferă și liste de prețuri și cotații. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Produsele noastre avansate sunt elegante și elegante în design. De asemenea, oferim servicii bune, cum ar fi o garanție de un an. Mai important, produsul nostru este durabil și ușor de întreținut. Și sprijinim și vrac. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi cele mai noi vânzări și Scara Macaralei de înaltă calitate fabricate în China. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și din străinătate pentru a ne vizita fabrica și a coopera cu noi, sper că putem obține dublu câștig.