Scală de bancă

Ningbo Weasion este un producător profesionist la scară de bancă. Compania noastră este situată în Ningbo, provincia Zhejiang, lângă portul Ningbo, cu avantaje geografice unice și transport convenabil. Produsele noastre includ în prezent celule de încărcare, afișaj de cântărire, diverse cântare și accesorii de cântărire.

Suntem în acest domeniu de mai bine de 10 ani, cu un grup de echipă experimentată, calificată în proiectare și prelucrare, compania are în prezent o varietate de echipamente de procesare, testare cu zeci, capabile de o calitate eficientă și de înaltă calitate pentru a finaliza comenzile clienților.

Cântarul de bancă este compus din pârghie, piese de susținere și cântare de conectare (cum ar fi cuțitul, rulmentul cuțitului, urechea de ridicare, inelul suspendat și biela). O pârghie este compusă dintr-o pârghie portantă și o pârghie de transmisie a forței. Materialul pârghiei este, în general, din oțel forjat, iar cântarul cu capacitate mare de cântărire (mai mult de 20 de tone), pârghia portantă și pârghia de transmisie a forței sunt din oțel turnat Avantajul scalei de bancă este citirea convenabilă, nu necesită alimentare, poate fi utilizat în mai multe medii, nu există limită de timp de utilizare.

Compania noastră are certificare ISO de calitate, de asemenea, va face certificarea CE și OIML în viitorul apropiat, Cântarele noastre de bancă sunt vândute în multe regiuni și țări din întreaga lume, inclusiv Asia de sud-est, Vietnam, Myanmar, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Iran Turcia, Arabia Saudită în Orientul Mijlociu, Rusia europeană, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Spania, Africa de Sud, Algeria, Egipt în Africa, Statele Unite, Canada în America de Nord, Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Mexic și așa mai departe in America de Sud.

Cumpărați {cuvânt cheie} care poate fi personalizat de la Weasion, care este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Produsele noastre nu numai că au trecut certificarea CE și OIML, dar oferă și liste de prețuri și cotații. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Produsele noastre avansate sunt elegante și elegante în design. De asemenea, oferim servicii bune, cum ar fi o garanție de un an. Mai important, produsul nostru este durabil și ușor de întreținut. Și sprijinim și vrac. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi cele mai noi vânzări și Scală de bancă de înaltă calitate fabricate în China. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și din străinătate pentru a ne vizita fabrica și a coopera cu noi, sper că putem obține dublu câștig.