Ningbo Weasion Machinery Co., Ltd. a fost înființată în 2010. Am fost inițial o companie specializată în producția de sudare a tablelor, specializată în producția de suporturi din oțel inoxidabil și oțel carbon, cum ar fi cântare de podea, cântare pentru camioane și cântare de platformă. După câțiva ani de dezvoltare rapidă, compania a continuat să-și extindă activitatea și a introdus mai multe linii de producție pentru accesorii de cântărire. În prezent, avem capacitatea de a produce în mod independent celule de încărcare, indicator de cântărire, diferite cântare de cântărire și diverse aparate de cântărire.

Compania acoperă o suprafață de 3000 de metri pătrați și are mai mult de 50 de angajați, inclusiv 2 ingineri superiori cu peste 10 ani de experiență în industrie, 8 ingineri cu peste 5 ani de experiență în industrie și mai mult de 40 de alți angajați de manageri de ateliere.
Aplicarea produsului

    Produsele noastre sunt utilizate în prezent pe scară largă în diverse locuri, variind de la importul și exportul de autostrăzi, liniile de asamblare din fabrică, bucătăriile și magazinele de panificație etc.

Certificatul nostru


    Am trecut, de asemenea, sistemul de management al calității ISO9001: 2015 în ultimii ani Calitatea noastră a câștigat încrederea mai multor clienți


Echipament de productie


    Linia noastră de producție are diferite tipuri de echipamente de procesare și testare


Piața producției

    Domeniul de activitate acoperă Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia de Sud-Est, Africa și alte țări.

Serviciul nostru

    Serviciile noastre de produse includ explicarea cu răbdare a parametrilor funcției produsului, detalii de plată și transport, etc. înainte de vânzare. După primirea comenzii dvs., personalul nostru va urmări progresul și calitatea comenzii pe tot parcursul procesului până la livrarea bunurilor. Personalul nostru post-vânzare va urmări, de asemenea, clienții în timp Utilizare ulterioară, situație de calitate. Scopul nostru este de a oferi clienților cea mai satisfăcătoare experiență de cumpărare prin eforturile noastre